Energiagenter på Vangeboskolen

5. klasserne på Vangeboskolen har en stor del af efteråret arbejdet med energi og energibesparelse i natur/teknik-undervisningen. Undervisningen skulle munde ud i, at eleverne fra vinterferien og frem, skal fungere som energiagenter for de yngre elever på skolen.Energiagenternes job kommer til at bestå i dels undervisning af de yngre elever i energibesparelse samt at tjekke om disse så sidenhen overholder alle de gode spareråd. Der vil i den forbindelse blive indført en smiley-ordning, der tydeligt vil vise om en klasse er grøn. 
  
Rygraden i hele vores arbejde har været en blog, som begge 5. klasser har skrevet på. Der er der blevet delt viden, sparetips, billeder, videoer, gode historier og meget mere.

Eleverne har været meget optagede af at udnytte alle de tekniske muligheder man kan gøre brug af når man laver en blog. Det har resulteret i en dynamisk side, som vi siden har haft meget glæde af, når vi har skullet bruge tips og viden.

I skrivende stund er vi ved at være klar til at søsætte hele projektet og er meget spændt på hvordan det vil forløbe.

Vil du høre mere om Energiagenterne på Vangeboskolen, er du velkommen til at kontakte Claus Didriksen på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. .

Arbejdsgruppe