Oktober 2014 - Den Bæredygtige skole – ESCO i Rudersdal vinder pris for at ændre skolebørns energiadfærd

Arbejdet med energirigtige adfærd har givet store besparelser på både energi, vand og varme, og det er nu blevet belønnet.

Se Indslag i 18.30 TV Avisen om præmien med fra Høsterkøb Skole.

Skulderklap til eleverne
Projektgruppen modtog onsdag d. 29/10 2014 Energiforum Danmarks energipris på Building Green messen i Forum. ”Alle der har været med til at slukke for varmen når der skulle luftes ud i klassen, slukke for lyset efter sig, og give en melding til deres tekniske servicepersonale, hvis vandhanen har dryppet, har andel i denne pris.” understreger Heine Knudsen fra Rudersdal Ejendomme

Projektleder Anette Schjødt Thorsen, modtog prisen sammen med Heine Kndsen, og hun mener, at netop den store brugerinddragelse gør det ekstra motiverende at arbejde med bæredygtighed.

”Prisen er et skulderklap til Skolerne i Rudersdal Kommune, der gør en stor indsats hver dag for at styrke den miljørigtige adfærd. Den motiverer os alle til at arbejde videre med et tema der får større og større betydning for os alle – både lokalt og globalt.”

Fik inspiration med hjem
Inden præmieoverrækkelsen besøgte projektgruppen de mange messeboder, og fik mange spændende ideer med hjem til Rudersdal.
 
  
Et hus bygget af solceller                 Byhaver                              Mobil solcelle-blomst